You are getting married

Yes het is zover.. Jouw partner is op zijn/ haar knie gegaan voor jou! GEFELICITEEEERD! 

Een prachtig avontuur staat op jullie te wachten. Jullie mogen jullie droom bruiloft helemaal gaan samenstellen, van het kiezen van die prachtige jurk, tot de stoere trouw auto voor jouw aanstaande. Alles zal met grote zorg worden uitgekozen. 

Al deze details groot en klein moeten natuurlijk vast gelegd worden zodat je over 40 jaar met jouw partner door een prachtig album kunt bladeren en zegt tegen elkaar weet je nog...
Met alle liefde zou ik deze dag voor jullie willen vastleggen.

Wanneer jullie je in de volgende punten herkennen zou ik zeker een vrijblijvend kennismakingsgesprek in plannen.

- Zijn jullie een enthousiast en verliefd stel die hun bruiloft helemaal willen inrichten naar jullie droomwensen.
- Een stel die helemaal los durft te gaan op een persoonlijke speech aan elkaar.
- Gek zijn op details en persoonlijke elementen.
- Een avondfeest waarbij het dak eraf gaat.
- Houden van gezelligheid met een hapje en een drankje.

Dan ben ik ongetwijfeld dé fotograaf die bij jullie past! 

X

X

X

X

Vrijblijvend een gezellig kennismaking gesprek in Nunspeet bij Markt11, een doorloop gesprek om alle details voor jullie dag te bespreken & een gesprek om jullie album geheel naar eigen wens samen te stellen.
Vooraf een duidelijke, enthousiaste, open en laagdrempelige communicatie. 
Mijn liefde en enthousiasme voor mijn werk voor, tijdens en na jullie dag. 
Binnen een paar dagen een super toffe preview.
Professionele nabewerking van de foto's. 
Altijd ''extra'' zwart wit foto's deze zijn dus niet plaats vervangend voor de kleur foto. 
Alle foto's in hoge kwaliteit.

Altijd standaart inbegrepen bij alle pakketten:

X

Jullie grote dag voor altijd een tastbare herinnering

X

X

X

X

Een bruiloft draait in mijn ogen om de liefde vieren met de mensen die je het meest lief hebt. Jouw opa en oma die deze dag meevieren, samen met je beste vrienden een biertje drinken, je vader die jou weg geeft.

Alles kan en mag er zijn zoals het is! Ik leg met liefde deze dag vast zoals het is zonder dingen in scene te zetten of jullie te laten poseren. En uiteraard begeleid ik jullie tijdens de loveshoot om zulke spontaan mogelijke beelden te creëren. 

Een bruiloft is geen duizend in een dozijn, jullie dag is uniek en elk details is met zoveel liefde en zorg uitgezocht. Daar horen geen standaard pakketten bij. 

Daarom heb ik met grote zorg mijn pakketten samen gesteld zodat ik jullie dag op de allerbeste manier kan vastleggen. 

Een complete trouwreportage bij Desiree Dijk Fotografie begint bij 6 uur fotografie incl. 15x15 album met 6 pagina's voor €1599 en is daarna geheel naar wens aan te vullen met losse uren of andere upgrade mogelijkheden. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden die ik voor jullie heb? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op door onderstaand contact formulier in te vullen.

Geweldige, lieve, vrolijke & leuke fotograaf!

Jolanda & Aart

Lieve Dees, wat zijn wij enorm blij dat jij onze fotograaf was op deze bijzondere dag. Wat heb jij goed werk geleverd! We hadden aan jou een geweldig, lieve, vrolijke,
gezellige spontane, leuke fotograaf.
Je deed je werk met zoveel passie en plezier.
Het voelde zo vertrouwd alsof we je al jaren kende. Dankbaar dat we jou hebben leren kennen en voor de mooie herinneringen die jij ons hebt gegeven.

VOLGENDE 

Vincent & Celine 

VOLGENDE 

Desiree heeft ons enorm goed geholpen en was tijdens onze trouwerij onzichtbaar en toch heel prettig aanwezig op de momenten die daar om vroegen! Communicatief en laagdrempelig, super goede ervaring! We konden om geen betere fotograaf wensen :)

Ontzichtbaar & prettig aanwezig

C.a 1 week voor jullie grote dag hebben we online nog even contact. Hiervoor ontvangen jullie een vragen lijst en loop ik samen met jullie de hele planning even door. Zo weet ik precies hoe laat ik waar moet zijn, maar ook of er extra aandacht punten zijn. 

De puntjes op de I

Zijn jullie na dit gesprek nog steeds zo enthousiast dan ontvangen jullie een opmaat gemaakte offerte. Na akkoord ontvangen jullie de factuur met 25% aanbetaling. Zodra deze voldaan is staat jullie grote dag definitief in mijn agenda. 

Een pakket op maat

Het lijkt mij ontzettend leuk om jullie te leren kennen.  Tijdens dit gesprek wil ik alles horen over jullie lovestory, het aanzoek, maar ook hoor ik graag hoe jullie ''De grote dag'' willen gaan vormgeven. Dit gesprek is altijd vrijblijvend en vind plaats bij Banka Nunspeet. 

Vrijblijvend kennis maken

Jullie zijn enthousiast over mijn beelden, en willen graag meer informatie? Laat dan via het contact formulier jullie gegevens achter dan ontvang je een unieke link naar een SUPER TOFFE brochure. 

Ik wil meer weten!!!

Enthousiast en nu?