Knuffelen, kietelen, en een hoop liefde

Voor de enthousiastelingen die een beetje gek durven doen, maar vooral heel gek zijn op elkaar. Een shoot vol gezelligheid, kletsen, verliefdheid, dansen, en romantische plaatjes. 

Spreekt dit jullie aan dan zijn wij ''de'' match!

Een loveshoot is toch altijd een beetje spannend en de mannen staan vaak niet vooraan in de rij voor een shoot. Daarom vind ik afwisseling tussen romantiek en wat gekkigheid tijdens de shoot heel belangrijk! Zo krijg je een heerlijke, relaxte shoot met veel afwisseling. 

Bij alle pakketten zit standaart:
Een uitgebreide style guide zodat jij geen stress hoeft te hebben over jullie kleding keuze. 
Mijn enthousiasme voor, tijdens en na de shoot. 
Persoonlijk en laagdrempelig contact met mij. 

Momenten van nu zijn herinneringen voor later

Pakket Genieten

Harmonica album incl. 12 pagina's
 10 prachtig bewerkte foto's in een online galerij geleverd. 
(optie tot losse upgrade's of bundel pakketten) 
Uitgebreide style guide bomvol kleding inspiratie en tips voor de shoot. 
C.a 40 minuten fotografie.
Incl. reiskosten tot 10km vanaf Nunspeet daarbuiten €0,45 per km

€197,-

Shoot boeken

Alle pakketten zijn met verschillende opties te upgraden. Zoals diverse bundel pakketten, een prachtige luxe album of een prachtige foto van de shoot op acryl glas. 

Charissa & Joey

VOLGENDE 

Wat zijn wij onwijs blij met de super mooie foto's. We voelden ons heel erg op ons gemak daardoor konden we echt onszelf zijn en zijn de foto's ook echt geworden hoe wij zijn! Zoek je nog een fotograaf, Desiree is zeker een goede aanrader. 

We voelden ons op ons gemak!

Leuke, lieve en geduldige fotograaf!

Kimberly & Quirien

Desiree is echt een ontzettend lieve, leuke en geduldige fotograaf! Wij hebben nu 2 shoots gehad en kijken alweer uit naar onze volgende shoot! De foto's die zij maakt zijn zo mooi en kostbaar! Echt aan aanrader!

VOLGENDE 

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Mijn werkwijze

Wil je een shoot boeken? Wat ontzettend gaaf! Neem dan via een van mijn kanalen contact met mij op. Dan plannen we een datum en zoeken we samen de perfecte locatie uit. Zodra we dit besproken hebben krijg je van mij een mail met alle informatie die jullie nodig hebben voor de fotoshoot. Hieronder vallen mijn factuur, algemene voorwaarden en een style guide bom vol tips en inspiratie. 

Voor de shoot

Ja.. We wonen nog steeds in Nederland. En in Nederland regent het nog wel eens.. Daarom zorg ik één dag voor de shoot altijd even voor een contact moment om te bespreken of de shoot kan doorgaan. Mocht buienradar nou extreem bewolkt weer of regen aangeven dan kijken we samen naar een mogelijkheid om de shoot naar een andere dag te verplaatsen. 

Na de shoot

Alle foto's die gemaakt zijn tijdens jullie shoot worden zorgvuldig bekeken en geselecteerd. De selectie die dan overblijft ga ik helemaal netjes bewerken. Zodra dit klaar is stuur ik jullie een berichtje en verzend ik de galerij waarin jullie in alle rust al het moois dat ik van jullie heb gemaakt kunnen bekijken. Afhankelijk van welk pakket jullie hebben gekozen kun je het aantal foto's uitkiezen. Hoe dit allemaal werkt word uitgebreid uitgelegd in het pdf wat je ontvangt na het boeken van jouw shoot.