Pure en liefdevolle beelden die de mooiste versie van jou laten zien.

Op de foto gaan hoeft niet spannend te zijn, ik ga je laten zien hoe leuk, en vooral gezellig het is. 
Voor je het weet heb je al niet eens meer in de gaten dat ik met een camera rondloop. 

Bekijk rustig mijn aanbod.

Desiree is een ontzettend lieve, leuke en gezellige fotograaf! Ze heeft alle geduld van de wereld. Mijn zoon had er totaal geen zin in, maar dit is absoluut niet af te zien aan de foto's, want de paar momenten dat hij wel leuk vond zijn ontzettend mooi vastgelegd precies zoals hij is! Ze stelde ons gerust en nam de tijd voor deze momenten. Echt een aanrader!

Ze heeft alle geduld van de wereld

Muriëlle 

VOLGENDE

Wat een prachtige foto's hebben wij van Desiree mogen ontvangen! Haar ongedwongen enthousiasme en geduld zorgde ervoor dat onze oudste van 3 (die nieuwe mensen vaak spannend vindt) snel was ontdooid en heel veel plezier had!

En ondanks de tegenzin van onze jongste van 1, heeft Desiree toch echt hele mooie foto's van ons gezin weten te maken. Ontzettend blij mee!
De foto's komen hier zeker aan de muur te hangen en we hopen ook zeker nog eens terug te komen bij Desiree!

Desiree is geduldig en enthousiast

Daniëlle 

VOLGENDE

Desiree is echt een aanrader voor iedereen die hun meest dierbare momenten vast willen leggen. Onze shoot was echt een feestje bij haar. Onze zoon met autisme werd met zoveel liefde ontvangen en wij zo op ons gemak gesteld we zijn hier super dankbaar voor. We willen komend jaar graag nog eens een love shoot als man en vrouw bij haar boeken. We kijken hier alweer met veel plezier naar uit.

De shoot was een feestje!

Patti & haar gezin

VOLGENDE

Al meerdere shoots gehad bij Desiree.
En wat zijn wij super blij met de resultaten! Als we weer een fotoshoot willen doen komen we zeker weer bij Desiree! 😍 Ze is zo rustig en je voelt je meteen helemaal op je gemak. Hierdoor zijn de foto’s ook leuk spontaan en niet “gemaakt”. Zeker een aanrader!

Je voelt je meteen op je gemak bij Desiree

Ymke, Marco & Vince

VOLGENDE