Jullie grootste geluk vastgelegd

Een gezellige, speelse shoot met jouw gezin of familie waarin iedereen plezier heeft. Dit wil je toch?  
Samen realiseren wij dit door gezellig in gesprek te gaan, en ondertussen geef ik jullie leuke opdrachtjes denk aan knuffelen met elkaar, elkaar kietelen, iets grappigs tegen elkaar vertellen enz.  

Tijdens deze heerlijke shoot maak ik van alle combinatie's de fijnste foto's. We nemen de tijd die nodig is, maar ik zorg wel dat het niet te lang duurt. Kiezen jullie voor een familie shoot? Dat kan, i love it! 

Bij alle pakketten zit standaard:
Een uitgebreide style guide zodat jij geen stress hoeft te hebben over jullie kleding keuze. 
Mijn enthousiasme voor, tijdens en na de shoot. 
Persoonlijk contact. 

'' Maak van de ''gewone'' momenten ''de'' momenten van je leven voor nu en later! 

Momenten van nu zijn herinneringen voor later

Pakket Ultiem Genieten (gezin)

Pakket Maximaal Genieten (familie)

Harmonica album incl.  12 pagina's
15 prachtig bewerkte foto's in een online galerij geleverd.  
(optie tot losse upgrade's of bundel pakketten)   
Uitgebreide inspiratie gids vol met kleding tips voor de shoot. 
C.a 50 minuten fotografie.
Incl. reiskosten tot 10km vanaf Nunspeet daarbuiten €0,45 per km

€297,-

Harmonica album incl. 12 pagina's
20 prachtig bewerkte foto's in een online galerij geleverd.
(optie tot losse upgrade's of bundel pakketten)   
Uitgebreide inspiratie gids vol met kleding tips voor de shoot. 
C.a 60 minuten fotografie.
Incl. reiskosten tot 10km vanaf Nunspeet daarbuiten €0,45 per km

€397,-

Shoot boeken

Alle pakketten zijn met verschillende opties te upgraden. Zoals een volledige upgrade van alle gedeelde foto's een uniek kinderdiploma, een prachtige luxe album of een prachtige foto van de shoot op plexiglas.

Murielle

VOLGENDE 

Desiree is een ontzettend lieve, leuke en 
gezellige fotograaf! Ze heeft alle geduld van de wereld. Mijn zoon had er totaal geen zin in, maar dit is absoluut niet af te zien aan de foto's, want de paar momenten dat hij wel leuk vond zijn ontzettend mooi vastgelegd precies zoals hij is! Ze stelde ons gerust en nam de tijd voor deze momenten. Echt een aanrader!

Ze heeft alle geduld van de wereld

De shoot was een feestje!

Patti & haar gezin

Desiree is echt een aanrader voor iedereen die hun meest dierbare momenten vast willen leggen. Onze shoot was echt een feestje bij haar. Onze zoon met autisme werd met zoveel liefde ontvangen en wij zo op ons gemak gesteld we zijn hier super dankbaar voor. We willen komend jaar graag nog eens een loveshoot als man en vrouw bij haar boeken. We kijken hier alweer met veel plezier naar uit.

VOLGENDE 

Je voelt je meteen op je gemak bij Desiree

Ymke, Marco & Vince

Al meerdere shoots gehad bij Desiree. En wat zijn wij super blij met de resultaten! Als we weer een fotoshoot willen doen komen we zeker weer bij Desiree! Ze is zo rustig en je voelt je meteen helemaal op je gemak. hierdoor zijn de foto's ook leuk, spontaan en niet ''gemaakt''. Zeker een aanrader!

VOLGENDE 

Brochure aanvragen

Mijn werkwijze

Wil je een shoot boeken? Wat ontzettend gaaf! Neem dan via een van mijn kanalen contact met mij op. Dan plannen we een datum en zoeken we samen de perfecte locatie uit. Zodra we dit besproken hebben krijg je van mij een mail met alle informatie die jullie nodig hebben voor de fotoshoot. Hieronder vallen mijn factuur, algemene voorwaarden en een style guide bom vol tips en inspiratie. 

Voor de shoot

Ja.. We wonen nog steeds in Nederland. En in Nederland regent het nog wel eens.. Daarom zorg ik één dag voor de shoot altijd even voor een contact moment om te bespreken of de shoot kan doorgaan. Mocht buienradar nou extreem bewolkt weer of regen aangeven dan kijken we samen naar een mogelijkheid om de shoot naar een andere dag te verplaatsen. 

Na de shoot

Alle foto's die gemaakt zijn tijdens jullie shoot worden zorgvuldig bekeken en geselecteerd. De selectie die dan overblijft ga ik helemaal netjes bewerken. Zodra dit klaar is stuur ik jullie een berichtje en verzend ik de galerij waarin jullie in alle rust al het moois dat ik van jullie heb gemaakt kunnen bekijken. Afhankelijk van welk pakket jullie hebben gekozen kun je het aantal foto's uitkiezen. Hoe dit allemaal werkt word uitgebreid uitgelegd in het pdf wat je ontvangt na het boeken van jouw shoot.