Knappe koppie's dag

De allerknapste koppie's verdienen een mooi plekje aan de wand, in een jaar album of in een lijstje bij oma op het dressoir. 

Reserveer jouw plekje

Wie: kinderen van 0 tot 18 jaar
Wanneer: juli/augustus
Waar: Studio Nunspeet (exacte locatie ontvang je bij boeking)
Je ontvangt: 1 digitaal bestand die je zelf uit de galerij mag kiezen. 
Kosten: € 35,-

Upgrade: 1 digitaal bestand
               1 Afdruk op 40x50 / 50x40 plexiglas
              € 147,- (t.w.v € 189)  


Prijs is per kindje. Heb jij 2 kindjes, en wil je foto's van jullie 2 kindjes samen dien je 2 tijdblokken te reserveren. 


Desiree is een ontzettend lieve, leuke en gezellige fotograaf! Ze heeft alle geduld van de wereld. Mijn zoon had er totaal geen zin in, maar dit is absoluut niet af te zien aan de foto's, want de paar momenten dat hij wel leuk vond zijn ontzettend mooi vastgelegd precies zoals hij is! Ze stelde ons gerust en nam de tijd voor deze momenten. Echt een aanrader!

Ze heeft alle geduld van de wereld

Muriëlle 

VOLGENDE

Wat een prachtige foto's hebben wij van Desiree mogen ontvangen! Haar ongedwongen enthousiasme en geduld zorgde ervoor dat onze oudste van 3 (die nieuwe mensen vaak spannend vindt) snel was ontdooid en heel veel plezier had!

En ondanks de tegenzin van onze jongste van 1, heeft Desiree toch echt hele mooie foto's van ons gezin weten te maken. Ontzettend blij mee!
De foto's komen hier zeker aan de muur te hangen en we hopen ook zeker nog eens terug te komen bij Desiree!

Desiree is geduldig en enthousiast

Daniëlle 

VOLGENDE

Desiree is echt een aanrader voor iedereen die hun meest dierbare momenten vast willen leggen. Onze shoot was echt een feestje bij haar. Onze zoon met autisme werd met zoveel liefde ontvangen en wij zo op ons gemak gesteld we zijn hier super dankbaar voor. We willen komend jaar graag nog eens een love shoot als man en vrouw bij haar boeken. We kijken hier alweer met veel plezier naar uit.

De shoot was een feestje!

Patti & haar gezin

VOLGENDE

Al meerdere shoots gehad bij Desiree.
En wat zijn wij super blij met de resultaten! Als we weer een fotoshoot willen doen komen we zeker weer bij Desiree! 😍 Ze is zo rustig en je voelt je meteen helemaal op je gemak. Hierdoor zijn de foto’s ook leuk spontaan en niet “gemaakt”. Zeker een aanrader!

Je voelt je meteen op je gemak bij Desiree

Ymke, Marco & Vince

VOLGENDE

Mijn werkwijze

Wil jij erbij zijn met jou kind(eren) tijdens de knappe koppie's dag? Meld je dan vrijblijvend aan voor de wachtlijst. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn ontvang je van mij een mail met daarin de beschikbare tijden. 

Voor de shoot..

Ontvang je tips over de kleding, het voorbereiden van jou kind(eren) op de shoot, en de locatie. 

Na de shoot..

Alle foto's die gemaakt zijn tijdens jullie shoot worden zorgvuldig bekeken en geselecteerd. De selectie die dan overblijft krijgt een grove bewerking. Zodra dit klaar is stuur ik jullie een berichtje en verzend ik de galerij waarin jullie in alle rust de foto's kunnen bekijken. De foto's die jullie graag willen ontvangen mogen jullie dan een hartje geven. Deze foto's worden helemaal netjes bewerkt. Denk aan tijdelijke wondjes, vlekjes, toch dat ene snotneusje of andere storende elementen in de foto. Zodra dit klaar is worden deze foto's in jullie eigen galerij gezet. En kunnen jullie gaan genieten van jullie tastbare herinnering.