Portret De Luxe

Herken je dat, je komt met je kindje in een nieuwe ruimte en ineens worden ze eenkennig of vinden ze het spannend terwijl ze thuis zo anders zijn. Daarom kom ik voor deze prachtige portretjes aan huis. Je kindje is in zijn/ haar eigen vertrouwde omgeving en kan tussendoor even spelen mocht dit nodig zijn.  

Boek hier jouw portret
De Luxe

Wie: kinderen van 0 tot 18 jaar
Wanneer: Dinsdag & Vrijdag overdag of zaterdag ochtend
Waar: bij jou aan huis
Tijd: C.a 40 minuten met op en af bouw van mijn scherm en evt. 1 flitser
Je ontvangt: 
-1 digitale foto in hoge kwaliteit die je zelf uit de galerij mag kiezen.  -Een kinderdiploma van de gekozen foto.
(Er is mogelijkheid om extra digitale bestanden af te nemen. Of afdrukken te bestellen) 

Kosten: € 79,- p.p excl. reiskosten

*Tot 30 minuten rijden vanaf Nunspeet. Woon je toch verder en wil je dit ook? Zorg dan dat je met 2 gezinnen boekt uit het zelfde dorp/ stad. Mijn werkwijze

Wil jij erbij zijn met jou kind(eren) tijdens de knappe koppie's dag? Meld je dan vrijblijvend aan voor de wachtlijst. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn ontvang je van mij een mail met daarin de beschikbare tijden. 

Voor de shoot..

Ontvang je tips over de kleding, het voorbereiden van jou kind(eren) op de shoot, en de locatie. 

Na de shoot..

Maak ik een mooie selectie van de gemaakte beelden. Deze ontvangen jullie onbewerkt zodat jullie zelf de favorieten kunnen kiezen. Deze favorieten ga ik helemaal in mijn bekende stijl bewerken. Eventuele tijdelijke wondjes/ vlekjes of andere storende elementen werk ik dan netjes weg. Vervolgens ontvangen jullie deze favorieten weer in de persoonlijke galerij. Daarna is het tijd om te genieten!